Voorzitter: Gert Hakkenberg

Mijn naam is Gert Hakkenberg, de voorzitter van de club. Ik ben geboren op 5 november 2002 en ik woon in Gameren. Ik zit nu op het vwo en ben erg geïnteresseerd in politiek. Ik wil jongeren graag enthousiast maken voor christelijke politiek. Politiek met de Bijbel in de hand is niet stoffig en oud!


Secretaris: Wietske van Horssen

Mijn naam is Wietske van Horssen, geboren in juli 2002 en ik woon in het dorpje Aalst. Momenteel volg ik de opleiding directiesecretaresse niveau 4 op het Hoornbeeck College in Amersfoort. Ik wil me graag inzetten voor de SGP-Jongeren, omdat politiek mij altijd al heeft geïnteresseerd en ik het heel belangrijk vind dat er een christelijke partij is. Ook vind ik het mooi om als jongere hier mijn steentje aan bij te dragen!


Penningmeester: Lianne Hagoort

Goedendag! Ik ben Lianne Hagoort, geboren in oktober 1994 en woonachtig in Poederoijen. In het dagelijks leven werk ik op de financiële afdeling van de Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard (een samenwerking tussen gemeente Zaltbommel en Maasdriel). Ik zet mij in voor SGP-jongeren, omdat het belangrijk is om een christelijk geluid te laten horen in Nederland. Ik vind het leuk om mee te denken in een lokale commissie, omdat lokale politiek meer tastbaar is en de lokale fractie van de SGP ondersteunt kan worden door een groep enthousiaste jongeren.


Bestuurslid Communicatie: Elvera van Horssen

Hoi! Wat leuk dat je dit leest! Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Elvera van Horssen, geboren in november 2002 en woonachtig in het pittoreske dorpje Aalst. Op het moment van schrijven zit ik in 5 vwo van de Gomarus scholengemeenschap in Gorinchem. De reden dat ik me inzet voor SGP-jongeren is dat ik politiek altijd al interessant gevonden heb. Verder vind ik het belangrijk dat er christelijke politiek bedreven wordt, en omdat ik natuurlijk nog geen 18 ben, zet ik me in voor SGP-jongeren!


Algemeen bestuurslid: Tom Fijan

Ik ben Tom Fijan Ik woon in Nederhemert en ben geboren juli 1998. In het dagelijks leven studeer 2 dagen in de week bouwkunde op Avans Hogeschool en werk drie dagen in de week bij Timmer Architekten. Ik zet me zelf voor de SGP jongeren omdat ik christelijke politiek belangrijk vindt. En het belangrijk is dat jongeren bij de politiek betrokken zijn. Ook vind ik het leuk om iets organiseren met politiek.

Algemeen bestuurslid: Albert-Jan Waaijenberg

Ik ben Albert-Jan Waaijenberg, geboren in mei 2002 en kom uit Poederoijen. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding verkoopmanagement mobiliteitsbranche op het ROC in Nieuwegein. Ik zet me in voor SGP-Jongeren om dat ik politiek geïnteresseerd ben en het belangrijk vindt dat er ook in de politiek een christelijke stem gehoord wordt.


Algemeen bestuurslid: Jessica van Horssen

Ik ben Jessica van Horssen, woonachtig in Aalst en ben geboren in september 1999. Ik doe de opleiding SAW aan het Hoornbeeck College. Ik ben actief voor de SGP-jongeren, omdat ik politiek belangrijk vindt. En het heel belangrijk vindt dat er ook een christelijke partij is in Nederland. En ik vindt het heel mooi om hier jong al mee bezig te zijn.